Vývoj obalu-produktu

Od prvního setkání se zákazníky zjišťujeme co nejvíce informací týkajících se vlastností poptávaného obalu. Každý zákazník je jedinečný a má své oprávněné a vysoce individuální požadavky. To vše samozřejmě chápeme a snažíme se být maximálně nápomocni při vývoji nového obalu.

Pokud potřebujete pomoci s balením Vašeho výrobku, jsme schopni ve velmi krátkém čase problém vyřešit. V případě, že nám Váš výrobek zapůjčíte, zhotovíme Vám funkční vzorky přímo na míru, vneseme do problému balení vlastní inovativní přístup a pokusíme se o komplexní řešení zadaného úkolu. Budeme Vám nápomocni během celého procesu vývoje nového produktu. Vše začíná při první schůzce, či elektronickém kontaktu, tím, že zašlete všechny možné informace o tom, co od obalu očekáváte.

V ideálním případě se dohodneme na zapůjčení vzorku výrobku, který má být zabalen. Následně Vám naši konstruktéři zašlou jeden či více návrhů, jak by bylo možné obal řešit. Dále nasimulujeme 3D návrh kompletního balení a vyrobíme zkušební vzorek. Po zaslání objednávky je veškerá dokumentace předána výrobnímu oddělení, jsou objednány výsekové a tiskové nástroje (pokud jsou třeba) a je zahájena výroba. Samozřejmostí celého řetězce je i odeslání videa a fotodokumentace správného balení výrobku a zaškolení personálu.

  • slide_1.jpg
  • slide_2.jpg
  • slide_3.jpg
  • slide_4.jpg